Televize Prima umístí s několikaměsíčním předstihem na web premiérové díly seriálu Slunečná

16. červen 2020

„Poprvé v naší sedmadvacetileté historii bude online premiéra o více než dva měsíce předcházet televiznímu vysílání. Seriál Slunečná se stal doslova fenoménem, proto věřím, že fanoušky touto možností potěšíme,“ uvedl Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

S přibližně dvouměsíčním předstihem budou mít návštěvníci webu televize Prima možnost sledovat premiérové díly seriálu Slunečná. „Byli bychom rádi, kdyby si s námi diváci užili slunečné léto, proto jsme se rozhodli pro netradiční krok a poprvé v naší sedmadvacetileté historii bude online premiéra o více než dva měsíce předcházet televiznímu vysílání. Seriál Slunečná se stal doslova fenoménem, proto věřím, že fanoušky touto možností potěšíme,“ uvedl Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima. Každá část bude zpoplatněna 39 Kč.

Televize Prima (dříve Premiéra TV) coby první komerční televize začala vysílat 20. června 1993 v Praze a ve středních Čechách. O rok později dostala licenci na celoplošné vysílání. V průběhu let se z jedné stanice Prima rozrostla do velké mediální skupiny s devíti kanály, s širokým portfoliem webů i časopisů. Průměrný podíl skupiny Prima na publiku je od začátku letošního roku 24,18 % v celodenním vysílání a 25,95 % v hlavním vysílacím čase u diváků starších 15 let. Od letošního léta přibyla do portfolia kanálu česká verze stanice CNN.

autor: lukpo
Spustit audio

Související