Umím být pekelná. Chantal Poullain jako rebelka oživí letní scénu Divadla Bolka Polívky

13. červen 2023

Letní scénu má už po několikáté brněnské Divadlo Bolka Polívky. Hrát se bude od 16. června do 31. července na tradičním místě – v amfiteátru v zadní části areálu koupaliště v Brně na Kraví hoře. Herečka Chantal Poullain se tam objeví ve dvou inscenacích – Šest tanečních hodin v šesti týdnech a Rebelky. Jak uvedla v Mozaice, obě jsou tragikomedie. V první z nich hraje řadu let a má na kontě 800 repríz. 

Chantal Poullain v inscenaci Rebelky

Vzpomínala také na legendární inscenaci Šašek a královna s Bolkem Polívkou. Ten ovládne letní scénu se synem Vladimírem v představení Šašek a syn. Chantal Poullain se přitom svěřila, že by sama hrát se synem na jevišti nemohla. Asi by nedokázala brát ho jako hereckého partnera, ale převážily by mateřské city. Ve filmu by to ovšem bylo jiné.

Sama uvádí také koncertní program složený ze šansonů, které interpretuje v rodné francouzštině. S Michaelou Zindelovou dokončuje novou knihu, která by měla shrnout její životní pocity po deseti letech od vydání knihy předchozí. Rok 2023 je také rokem 30. výročí fungování Nadace Archa. V současnosti se zaměřuje na projekty spojené s psychiatrií.

Spustit audio

Související