TIPY NA VÍKEND: Šternbernský jarmark, moře u Mělníka nebo 7 pádů Honzy Dědka v Kutné Hoře

7. červenec 2023

Užijte si víkend s našimi tipy na zajímavé akce.

Šternbernský jarmark

Úštěcký historický jarmark

Zveme vás na 19. na tradiční Šternberský jarmark, který se koná v podhradí Českého Šternberka. Chcete-li strávit příjemný den, načerpat inspiraci ze středověkého jarmarku , rukodělných výrobků, nenechte si ujít naši akci v sobotu.

Můžete se těšit na originální ruční výrobky, ukázky mnohdy již zapomenutých řemesel, prezentaci městyse Český Šternberk a v neposlední řadě na skvělou atmosféru a letní počasí.

Moře u Mělníka

Venkovní food festival

Už počtvrté se Mělník promění na přímořský ostrov plný vůní a chutí. Letos v nové lokalitě – v parku Na Podolí. Těšit se můžete na téměř 50 foodtrucků a stánků s pochoutkami z celého světa. Pro děti i dospělé je zajištěný bohatý doprovodný program. Představí se soubor Divadla bratří Formanů – Loutky bez Hranic, soubor Chůdadlo přiveze akrobatickou a novocirkusovou show Romeo a Julie.

Pro děti bude k dispozici pojízdná kočovní herna Sládkovna, dětské workshopy, vodní svět rodiny Lhotákových a další. Bavit vás bude bubenická show od Batala Praha spolu se samba tanečnicemi a na speciální gastro scéně předvede své umění vítěžka soutěže MasterChef Česko Besky a finalistka této soutěže Tereza Hybšová. Vstup na akci je zdarma.

(Vý)letních 7 pádů Honzy Dědka

Novinář a moderátor Honza Dědek

Takshow 7 pádů Honzy Dědka opět na Kačině. Populární televizní talkshow 7 pádů Honzy Dědka se v červnu opět vydá na zámecká a hradní nádvoří.

Těšit se můžete na 100 minut nepřerušené zábavy ve společnosti hvězdných hostů a samozřejmě také moderátora, který dokáže navodit bezprostřední a zároveň příjemně uvolněnou atmosféru. Přijďte v neděli v 19 hodin, předprodej vstupenek zde.

autor: djo | zdroje: Hornické muzeum Příbram , Zoo Chleby
Spustit audio