Český rozhlas Ostrava podepsal deklaraci o spolupráci s extraligovým klubem házené Frýdek-Místek

1. říjen 2014

V pondělí 29. září podepsal Český rozhlas Ostrava deklaraci o spolupráci s extraligovým klubem házené SKP Frýdek-Místek. Cílem je vzájemná spolupráce a rozšíření propagace nejvyšší soutěže v házené ve Frýdku-Místku směrem k veřejnosti.

Deklaraci podepsali zástupci extraligového oddílu házené SKP Frýdek-Místek, předseda klubu pan Lubomír Kavka a vedoucí družstva pan Petr Mazur, a ředitel ostravské stanice Českého rozhlasu Josef Podstata. Vyjádřili tak vůli ke vzájemné spolupráci v extraligové sezóně mužů 2014/2015 nejvyšší soutěže Českého svazu házené.

„Extraliga házené k městu Frýdek-Místek neodmyslitelně patří. Oddíl se stal mistrem v roce 2003 a v letech 1999 - 2002 a 2005 získal titul vicemistra České republiky. Je nám ctí prohloubit vzájemnou spolupráci a šířit propagaci házené ve Frýdku-Místku směrem k našim posluchačům," uvedl ředitel Českého rozhlasu Ostrava Josef Podstata.

autor: Daniel Martínek
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.