Český rozhlas Region pobavil návštěvníky veletrhu Jarní Zemědělec. Posluchači za námi přijeli z Milovic, Pardubic, Hradce i z Ostravy

23. březen 2024 07:00

Na Den s Českým rozhlasem Region přijeli lidé z celé republiky. Nadšeně přivítali moderátora Patrika Rozehnala, užili si autogramiádu Marcela Zmožka a Josefa Vágnera. S Pavlem Vítkem, Jakubem Smolíkem a Janou Chládkovou si nahlas zazpívali. Někteří neodolali a zatančili si v uličkách.

Veletrh Jarní Zemědělec se koná až do neděle 24. března. V pátek si mohli návštěvníci užít celodenní program, který pro ně připravil Český rozhlas Region. Role moderátora se ujal Patrik Rozehnal, který postupně vyzpovídal všechny naše hosty. S Marcelem Zmožkem si povídal o knížce věnované jeho tatínkovi Jiřímu Zmožkovi „Už mi lásko není 20 let“.

Moderátorka a zpěvačka Jana Chládková s Patrikem Rozehnalem potom zavzpomínali, jak si Jana kupovala „boty proti lásce“ a Patrik s ní trpělivě obcházel všechny obchody. Josef Vágner přidal historku, jak s tátou jezdil na chalupu. Jakub Smolík zase posluchače pobavil příhodou s nezvanou noční návštěvou, ze které se vyklubala lesní kuna. Písničky z českých pohádek si potom s Davidem Deylem zazpívali i ti, kteří pohádkám dávno odrostli. Všechny generace návštěvníků potěšil zpěvem i Pavel Vítek.

Návštěvníci se mohli zapojit také do kvízu Patrika Rozehnala a vyhrát tašku plnou dárků s logem Českého rozhlasu Region. Mnozí si navíc domů odnesli nejen dobrou náladu, ale také náš kalendář.

Veletrh Jarní Zemědělec na Výstavišti v Lysé nad Labem můžete navštívit i v sobotu a v neděli. Otevřeno bude od 9 do 17 hodin.

Joseg Vágner zazpíval Sbohem lásko
Spustit audio