Debaty před druhým kolem senátních voleb

13. říjen 2014

Chystáte se k druhému kolu senátních voleb? Zajímá vás, co chtějí kandidáti ve vašem okrsku prosazovat ve své budoucí politické pozici?

V tom případě poslouchejte duely kandidátů, kteří postoupili z prvního kola senátních voleb s nejvyšším počtem hlasů. Od pondělí 13. října do čtvrtku 16. října vždy po 18. hodině vysíláme debaty uchazečů o senátorská křesla v jednotlivých volebních obvodech našeho regionu.

V pondělí 13. října vám nabídneme debatu Jitky Seitlové (ČSSD) a Antonína Prachaře z hnutí ANO 2011, kteří se ucházejí o senátorské křeslo na Přerovsku. (Poslechnout zde)

V úterý 14. října vysíláme debatu Jiřího Carbola (KDU-ČSL) a Jiřího Hájka (ČSSD), kteří se ucházejí o senátorské křeslo ve Frýdku-Místku. (Poslechnout zde)

Ve středu 15. října uslyšíte debatu vítězů prvního kola ve volebním obvodu Ostrava-město Petera Koliby (ANO 2011) a Petra Mihálika (ČSSD). (Poslechnout zde)

A ve čtvrtek 16. října uzavřeme duely debatou Radka Sušila (ČSSD) a Martina Gebauera (ANO 2011), kteří se ucházejí o senátorské křeslo ve volebním obvodu Karviná. (Poslechnout zde)

autor: ČRo Ostrava
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka