Nákupy přes internet. Jaké máme možnosti?

1. prosinec 2015

Blíží se Vánoce a začíná shon kolem dárků. Stále oblíbenějším způsobem nákupů jsou internetové obchody.

Dá se pořídit kvalitní zboží, i když ho vidíme jen na fotkách? A jaké možnosti při nákupu online máme? I na tyto otázky v rozhlasové Poradně odpovídala Marcela Reichelová ze Sdružení obrany spotřebitelů Moravy a Slezska. Poslechněte si záznam pořadu.

Téma příští Poradny
Starší řidiči mají velké zkušenosti, přesto poměrně často zaviní dopravní nehodu. Kdy selhávají a v jakých situacích by se měli dávat největší pozor? To probereme s naším hostem, kterým bude krajský koordinátor BESIPu Pavel Rakus.

Zeptejte se i vy - napište nám na poradna.ostrava@rozhlas.cz, v době vysílání pak volejte 596 11 22 66. Příští Poradnu moderuje Iva Havlíčková.

autor: Zdislava Mochová
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.