Náš jídelníček může obohatit nepřeberná spousta divoce rostoucích plevelů
14. červen 2022
Čerstvou pažitku, bazalku či rozmarýn používáme při vaření určitě všichni. Ale příroda nám nabízí nepřeberné bohatsví divoce rostoucích plevelů, které mohou obohatit náš jídelníček.
Jak je správně používat v kuchyni a jaké dobroty si můžeme z nich připravit? Zeptáme se Evy Huňkové, která mimo jiné vede i kurzy vaření s divokými bylinkami.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
![jak_klara_obratila_na web.jpg jak_klara_obratila_na web.jpg](https://ostrava.rozhlas.cz/sites/default/files/styles/cro_3x2_mobile/public/images/e267b388c06a96c1b90c7443afcd1a84.jpg?itok=NWANcVy-)
![](https://ostrava.rozhlas.cz/sites/default/files/styles/cro_1x1_mobile/public/images/94949a2cda8b0e5970dc036a8b74667d.jpg?itok=bfzCOlUT)
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.