Nedělní Noční linka: A za to máš místo v mém srdci!

26. květen 2019

O kom můžete říci, že má místo ve vašem srdci a proč? Kdo má také místo vedle rodiny a blízkých ve vašem srdci a čím si to zasloužil? Je to někdo, kdo vám pomohl, hodně pro vás v životě udělal a nebo někdo, kdo vás okouzlil? Máte velké srdce a nebo v něm mají místo jen určití a pro vás důležití lidé?

Náš život je plný setkání s báječnými lidmi - známými i neznámými, s přáteli, kamarády a v neposlední řadě i láskami. Někdo v našem životě zůstává, jiný odchází, ale přesto zůstává stále v našem srdci. Mít někoho v srdci znamená mít ho hodně rád.

Kdo se nesmazatelně zapsal do vašeho srdce a je v něm stále? Na koho myslíte a proč? O tom bude dnešní Noční linka s Karlem Sladkým.

Někteří lidé naši řeku života opustili, jiní dostali možnost do ní vstoupit. Ti praví v srdci zůstávají a jdou s námi dál, i když už nejsou a nebo je nepotkáváme. Ve svém srdci můžete mít koho jen chcete.

Svěříte se dnešní Noční lince? Koho máte v srdci a čím si to zasloužil? Na vaše příběhy a vyprávění se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio