Nedělní Noční linka: Příběhy o šťastných návratech

17. březen 2024

Dnešní Noční linka bude plná radosti a štěstí, a to díky šťastným návratům! Přesněji řečeno "příběhům o šťastných návratech". 

Zažili jste někdy takový návrat? A byl to návrat po dlouhé cestě? Byla to pracovní cesta nebo to byla jen cesta "špatným směrem", a vy jste po čase dokázali najít tu správnou cestu a zažili jste šťastný návrat do života po těžkém období?

Zažili jste někdy návrat po nedobrovolném odloučení? Možná to mohly být i návraty vašich blízkých, které jste dlouho neviděli. Jaké to bylo vrátit se po dlouhé době tam, kde je vám dobře? Byl to návrat do místa, kde jste dlouho nebyli, a přitom jste tam nechali své srdce? Byl to návrat do vašeho rodného kraje nebo domu? Možná to byl návrat do rodiny, ze které jste se na čas vytratili.

Věřím, že šťastné návraty zažíváme všichni. Jsou často emotivní a přinášejí nepopsatelnou radost. Pojďme si o tom povídat. 

Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.