Nedělní Noční linka: Stará láska nerezaví. Platí toto přísloví?

12. červen 2022

Znáte toto přísloví? A je pravdivé? Vzpomínáte na nějakou svou nenaplněnou lásku, kterou stále nosíte v srdci a nejde zapomenout?

Jaký je váš příběh staré lásky nebo je to tajné a musíte mlčet do konce věků? Má už vaše dávná láska svůj vlastní život a vy také? Je pro vás téma o lásce tématem živým a zajímavým? Zažili jste někdy vztah, který se z mnoha důvodů nestačil stát vztahem celoživotním? A co se stalo? Byla snad vaše láska již zadaná? Nebo jste nosili snubní prstýnek vy? Viděli jste se spolu od té doby? Nelitujete toho, že jste s osudem o svou životní lásku víc nebojovali? Anebo se za léta ona či on proměnili a vy jste si řekli, že je to dobře? 

Vaše příspěvky můžete psát na rohlas.cz/linka, na e-mail nocnilinka@rozhlas.cz nebo v době vysílání volejte na číslo 731 800 900.

Těší se na vás moderátorka Českého rozhlasu Zlín Jarka Barboříková.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.