"Petrův zdar" s Českým rozhlasem Ostrava

23. září 2010

Tento rybářský pozdrav si v sobotu 26. května řekne u rybníka v Rychvaldě osm výherců naší nové soutěže s názvem "Zveme Vás na ryby aneb kapr Karel ještě žije!". Soutěž startuje v našem vysílání v pondělí 30. dubna. Všichni výherci pak spolu s moderátorem Milanem Opavským stráví den plný rybolovu.

Dopisová soutěž se uskuteční od pondělí 30. dubna do středy 23. května. V těchto termínech pozorně poslouchejte naše vysílání. Každý týden zveřejníme novou otázku s rybářskou tématikou. Ze správně došlých odpovědí za jednotlivý soutěžní týden vybereme dva výherce. Šanci tak má osm z vás, kteří stráví sobotní odpoledne rybolovem u rybníka Rybářství Rychvald.

Soutěž Českého rozhlasu Ostrava

Přichystán je pro vás i program v podobě ukázek techniky lovu ryb. Ty předvede závodní rybář Petr Lisník, který zapůjčí i výbavu pro samotný lov. Spolu s tímto sobotním programem získají výherci rovněž roční povolenku na lov ryb v revírech Rybářství Rychvald.

"Jedná se o výjimečnou akci. Půjde však především o to, prožít příjemné odpoledne, zarybařit si a popovídat si o rybolovu. Přímo u rybníka se bude také grilovat a ochutnávat tradiční česká ryba - kapr," říká průvodce sobotním odpolednem Milan Opavský, též vášnivý rybář.

Z celého pohodového rybářského odpoledne se pořídí zvuková nahrávka, kterou následně odvysíláme na našich frekvencích: REGION 99,0 MHz * Ostravsko 107,3 MHz * Třinecko 105,3 MHz * Opavsko 102,6 MHz * Bruntálsko 95,5 MHz, nebo také na internetových adresách: www.rozhlas.cz/ostrava a www.abradio.cz/radio/cesky-rozhlas-ostrava.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka