Poslední kolo soutěže ‚Nůžky aneb Zpívám dobře, zpívám rád!‘

29. duben 2019

Naše jarní edice oblíbené soutěže Nůžky aneb Zpívám dobře, zpívám rád! je u konce. Rozhlasová porota naposledy zasedla, aby vybrala ten nejzajímavější, nejlepší, zkrátka ten NEJ pěvecký výkon z celého soutěžního týdne. Ke komu tentokrát putuje krásné digitální DAB+ rádio?

Husličky zazněly v podání panna Roberta, píseň Láska moja dozpíval pan Květoslav, paní Dana úspěšně dokončila Růži z papíru a paní Miriam zazpívala Vínečko bílé. Páteční pěvecký výkon patřil paní Miluši, která skvěle dokončila píseň Morava krásná zem.

Porota v čele s Arturem Kubickou rozhodla, že digitálním rádiem ocení pěvecký výkon paní Miluše, která v pátek zpívala píseň Morava krásná zem! Digitální DAB+ rádio tak putuje do Opavy.

Ostatní soutěžící jsme ale také odměnili. Každý z nich od Českého rozhlasu Ostrava dostává praktickou termosku Českého rozhlasu Ostrava.

Vyhodnocení v podání Artura Kubici, který stojí v čele nezávislé rozhlasové poroty, si můžete poslechnout v audio nahrávce (viz Artur Kubica a jeho týdenní rekapitulace soutěže).

Jarní kolo soutěže je sice u konce, ale už teď můžeme prozradit, že nebylo poslední. Pozorně poslouchejte naše vysílání, protože tato oblíbená soutěž se na vlny Českého rozhlasu Ostrava ještě letos vrátí.

Plné znění pravidel soutěže najdete zde.

autor: Zita Šperlínová
Spustit audio