Prázdninové změny ve vysílání

20. září 2010

Prázdniny jsou časem pohody a odpočinku, kdy většina lidí vyjíždí načerpat nových sil na dovolenou. Nejen v této souvislosti jsme pro následující dva letní měsíce vyřadili dva rozhlasové tituly, stejně jako loni jsme pro vás ale připravili také jeden prázdninový pořad.

Jako každoročně vypadnou během prázdnin z našeho schématu Poradna a Kulturní tipy. Poradnu (úterý 14:15 - 14:45) nahradí Ozvěny Slunohradu. Kulturní tipy jsou do září zrušeny bez náhrady.

Ozvěny Slunohradu připomínají velký koncert Ostravského rozhlasového orchestru, se kterým 22. června vystoupili Lucie Bílá, Martin Chodúr, Helena Zeťová, Ashley Slater, Markéta Konvičková, Pavol Hammel a Jaromír Löffler. Každé prázdninové úterý vám nabídneme vždy několik písniček a k tomu i rozhovory se zpěváky a sólisty, které jsme pro vás na Letním Slunohradu natočili.

Český rozhlas Ostrava vám přeje pohodový a ničím nerušený prázdninový poslech.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.