Předvolební debaty ve vysílání Českého rozhlasu Ostrava

12. říjen 2010

V rámci předvolebního vysílání jsme vám ve dnech 6. - 8. října nabídli trojici diskusních pořadů před komunálními volbami v Ostravě. První z nich moderoval Martin Veselovský a spolu s Českým rozhlasem Ostrava ji vysílal také Radiožurnál. Další dvě už byly čistě v režii Českého rozhlasu Ostrava a Richarda Piskaly.


Středa 6. října
Debaty se účastnili: ing. Dalibor Madej (ODS), ing. Petr Kajnar (ČSSD), ing. Pavel Dostál (VV), ing. Aleš Juchelka (TOP 09), ing. Martin Juroška, PhD. (KSČM) a Mgr. Lukáš Curyl (KDU-ČSL).
Audiozáznam i videozáznam celé debaty najdete zde.


Čtvrtek 7. října
Debaty se účastnili: Vladislav Koval (Deklarace společných zájmů), Jaroslav Němec (Česká pirátská strana), Petr Lachnit (Strana práv občanů Zemanovci), Jan Síla (Nezávislí), Daniel Bednář (Hnutí na podporu dobrovolných hasičů a dalších dobrovolníků) a František Šichnárek (SNK Evropští demokraté).


Pátek 8. října
Debaty se účastnili: Miroslav Vyka (Strana zelených), Richard Gazda (Strana svobodných občanů), Petr Jančík (hnutí občanů Ostravak), Josef Orszulik (Volte pravý blok www.cibulka.net), Zdeněk Pavlíček (Suverenita - blok Jany Bobošíkové) a Jiří Poledno (Dělnická strana sociální spravedlnosti).

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka