Rozhlasová rodinka

8. březen 2013

Pořad o vás, posluchačích. Jak se vám žije, co děláte... Každý týden příběh jednoho z vás.

Rozhlasová rodinka byl pořad, ve kterém jsme vás, jednotlivé posluchače, vzali přímo do studia – to především. Ale také jsme za vámi jezdili a rozhovory natáčeli ve vašem (domácím) prostředí. Povídání se zpravidla točilo kolem zálib, také bylo o tom, co vás těší či naopak zlobí.

Připravoval a moderoval: Artur Kubica


Historie pořadu:
Rozhlasová rodinka v únoru 2008 ve vysílání Českého rozhlasu Ostrava nahradila pořad manželů Bohušových Život jako na dlani. Jako první hosty jsme v Rozhlasové rodince přivítali manžele Mirku a Františka Ožanovy.

„Seděl jsem si jednou tak doma a uvědomil jsem si, že bez rozhlasových posluchačů by nebylo rádia. Hrozné, viďte? To znamená, že jsme všichni jedna veliká rozhlasová rodinka,“ řekl ke vzniku pořadu Artur Kubica.

Pořad jsme vysílali každý pátek po 15. hodině až do konce prázdnin 2009, kdy Rozhlasovou rodinku vystřídal jiný pořad (rovněž z dílny Artura Kubici) – Tajemství zločinu.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v iRadiu.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.