Rozhlasové noviny 2013

7. červen 2013

Opět po roce jsme vydali vlastní Rozhlasové noviny, tentokrát třetí číslo. Devadesát tisíc výtisků těchto novin bylo v polovině června doručeno do poštovních schránek vybraných měst a obcí našeho kraje.

Těm, kterým se naše Rozhlasové noviny nedostaly do rukou, přinášíme on-line verzi, ve které si můžete listovat stejně jako v té tištěné.

Ve třetím čísle vás opět čeká spoustu zajímavého čtení: rozhovor s hercem a zpěvákem kapely Kryštof Richardem Krajčem, co vše lze zažít během natáčení reportáže, článek o návštěvě a koncertu islandské písničkářské hvězdy Svavara Knútura, vydáte se na návštěvu kostela sv. Petra a Pavla v Jistebníku v rámci natáčení pořadu Křížem krajem, získáte recept na tvarůžkovou pomazánku připravovanou za tepla. Nahlédnete také do historie rozhlasu – letos slaví Český rozhlas 90. výročí zahájení regulérního vysílání. K narozeninám si Český rozhlas nadělil nové logo. Jak se vybíralo a jak vypadala ta původní se dozvíte na straně 5. Na poslední straně vás pak čeká přehledné programové schéma.

Přejeme vám příjemné čtení.

Rozhlasové noviny 2012 (listovací verze)

Rozhlasové noviny 2011 (listovací verze)

Do Rozhlasových novin 2013 se bohužel vloudily chyby, za které se omlouváme. Na str. 9 je nesprávně uvedeno telefonní číslo do rozhlasového studia. Správný tvar je 596 112 266. Další chyba je u vysílačů - frekvence 99,0 MHz se šíří z vysílače na Radhošti, nikoli z Valašského Meziříčí.
Podrobný přehled kontaktů a vysílačů najdete v rubrice O stanici.
autor: ČRo Ostrava
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.