Sobotní Noční linka: Ticho, natáčí se!

8. únor 2020

Zahráli jste si někdy ve filmu, třeba jako komparz, vystoupili v televizi? Zúčastnili jste někdy přímého - živého rozhlasového nebo televizního vysílání nebo byli při nějaké veřejné nahrávce? Vystupovali jste někdy v televizní soutěži? Jak na to vzpomínáte? S kým jste se setkali, jaký z toho máte zážitek, jaká to pro vás byla zkušenost?

Pokud vám nechybí odvaha a vědomosti můžete se v dnešní době přihlásit do nejrůznějších televizních i rozhlasových soutěžních pořadů, nebo si zahrát ve filmu jako komparz. Někteří lidé se jen ze zvědavosti rádi zúčastňují televizních a rozhlasových nahrávek a jsou i ti, kteří si touží zahrát ve filmu, v televizi a proto jsou i v různých komparzních rejstřících a čekají na svou příležitost.

Měli jste někdy možnost ocitnout se před televizními kamerami, rozhlasovým mikrofonem? Byli jste na nějakém takovém natáčení a jak na to vzpomínáte? Poznali vás sousedé nebo známí a zažili jste svých "pár minut slávy"?

Na vaše příběhy a zážitky se těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Můžete mu k tématu už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio