STÁHNĚTE SI: Magazín Českého rozhlasu Hradec Králové do každé rodiny. Informace, rozhovory, recepty

15. prosinec 2020

Připravili jsme pro vás speciální Magazín Českého rozhlasu Hradec Králové. Dozvíte se spoustu zajímavých informací o aktuálních pořadech a představíme vám také naše moderátory, redaktory a dobré rádce.

Přečtete si rozhovor s divadelníkem, hudebníkem, textařem, zpěvákem, výtvarníkem a spoluzakladatelem Divadla Na zábradlí a Semaforu Jiřím Suchým. Tato renesanční osobnost zvítězila v dalším ročníku rozhlasové ankety Šarmantní osobnost roku. V internetovém hlasování pak zvítězil pilot Martin Šonka.

Čtěte také

Rozhlas je nejlepší společník na cestu autem. Už samotný fakt, že netuším, čím mě překvapí, je mi sympatický," říká Jiří Suchý. A dodává: Co mi dělá radost? Že ještě nemusím jít do důchodu. Vy to nevíte, ale mě ta má práce děsně baví."

Vezmeme vás také na výlety! Pořad Na cestách s Petrem Voldánem vysíláme vždy dvakrát v měsíci. A dozvíte se také podrobnosti o oblíbeném pátečním pořadu Desky, pásky, vzpomínky. V něm vzpomínají nejrůznější osobnosti české hudební scény na desky, nahrávky a písničky, které nejvíc ovlivnily jejich muzikantský život.

Moderátorka Blanka Malá a ředitel Jiří Kánský s Magazínem Českého rozhlasu Hradec Králové

Jeden z nejoblíbenějších kontaktních pořadů Dopolední Habaděj patří současně také mezi pořady s nejdelší tradicí. Za dobu své existence prošel mnoha proměnami, ale to nejdůležitější zůstává. Stále je příjemným společníkem pro každý všední den.

Čtěte také

Rozhlas míní, virus mění. I tak by se dal charakterizovat rok 2020 ve vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové. Přečtete si podrobnosti o dění v rádiu v době koronavirové a také o našich plánech do budoucna. Připravena je i spousta užitečných informací z přehledu celodenního vysílání.

V aktuálním Magazínu Českého rozhlasu Hradec Králové má pro vás také Zdena Kabourková, průvodkyně pořadem Vaříme s Habadějem, zajímavé recepty, které si můžeme společně připravit. Zkusíte pomalu pečenou kachnu v kmínovém sádle?

Stáhněte si magazín ve formátu PDF:

A jistě mnohé potěší i spousta fotografií. Od těch aktuálních až po historické snímky ze života Českého rozhlasu Hradec Králové, který letos oslavil své neuvěřitelné 75. narozeniny.

autoři: Tomáš Peterka , baj
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.