Středeční Noční linka: Den dětí aneb barevné vzpomínky na dětství

1. červen 2022

Mezinárodní den dětí se v Česku slaví každoročně 1. června a pro děti jsou v tento den připraveny nejrůznější zábavní akce. Je to den plný her, soutěží a sladkostí! Ale protože v době, kdy se vysílá Noční linka Českého rozhlasu, už děti hezky spí, budeme si o dětství povídat s Vámi!

Jak na svoje dětství vzpomínáte? Jsou vaše vzpomínky převážně radostné a pozitivní, nebo na vás padne tíha a vybavíte si hlavně situace, které vás zraňovaly? Pamatujete si na ten zlomový moment, kdy jste dospěli? Jaká událost vám k tomu pomohla? Kdybyste se mohli vrátit v čase do jakéhokoliv období vaše života, bylo by to právě po dětství? Po čem se vám nejvíc stýská? Je to oblíbená hračka nebo rituál, který jste provozovali s rodiči? Kdybyste měli někomu povídat o svých rodičích a jejich vlivu na vás, jak by zněl váš příběh?

Vaše příspěvky nám můžete psát na rohlas.cz/linkakde si můžete také přečíst vzkazy ostatních. K dispozici je email nocnilinka@rozhlas.cz a v době vysílání můžete volat studio ve Zlíně 731 800 900.

Ráda si s vámi bude povídat Jarka Barboříková.

Spustit audio