Tomáš Kočko & Orchestr pokřtí ve Studiu 1 nové CD

21. září 2010

Koleda. To je nové CD Tomáše Kočka & Orchestru, na kterém jsou známé i neznámé moravské koledy v typických úpravách držitele ceny Anděl Tomáše Kočka. Křest nového CD se uskuteční 8. prosince ve Studiu 1 Českého rozhlasu Ostrava v 18:00.

Koncert vysíláme živě v přímém přenosu. Jako host vystoupí cimbálová muzika Valašský vojvoda z Kozlovic a dětský folklórní soubor Ostravička. Přijďte s námi objevit magii zimního slunovratu!

Vstupenky v ceně 100 korun si můžete zakoupit na obvyklých místech - v recepci Českého rozhlasu Ostrava a v Ostravském informačním servisu. Anebo si můžete koncert poslechnout ve vysílání Českého rozhlasu Ostrava.

V souvislosti se zařazením přímého přenosu do vysílání odpadnou z programu Českého rozhlasu Ostrava zprávy v 18:00 a následující pořady Radionka a Muziko, hraj!

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.