Úterní Noční linka: Věříte v sílu myšlenky?

23. listopad 2021

Máte zkušenost s využitím síly myšlenky, abychom od života dostali to, co chceme? A funguje to vůbec? Za svůj život jste si jistě přáli spoustu různých věcí. Přemýšleli jste ale někdy o svých přáních? A jestli vám nejsou spíš ke škodě než k užitku? Stalo se vám v životě, že jste na něco intenzivně mysleli, ať už pozitivního, nebo negativního, a ono se to vyplnilo?

Autoři nejrůznějších bestsellerů na téma jak si správně přát, jak utvářet vědomě svůj život, jak do života přitáhnout pozitivní věci, atd…se shodují v určitých pravidlech. Tak třeba, že to, co je podobné, se přitahuje. A čemu dáváme pozornost, to roste. Možná to všechno zní jako humorná nadsázka, možná je v tom skryta pravda, která dnes a denně ovlivňuje naše životy…

Jaká je vaše zkušenost? Svůj osud si podle koučů a motivátorů vytváříme sami svými myšlenkami, emocemi a postoji a je pouze na nás, budeme-li šťastní nebo utrápení, zdraví či nemocní, bohatí nebo chudí. Mnozí jste jistě slyšeli o zákonu přitažlivosti, který říká: „To, co je podobné, se přitahuje.“ Což platí i pro myšlenky, které vytvářejí naši každodenní realitu.

To, čemu se ve svých myšlenkách věnujete, bez výjimky přitahujete do svého života. Čím intenzivnější jsou naše vysílané myšlenky, tím mocnější je daná energie. Čím více s sebou nesou emocí, tím více přitažlivé síly získají. Ale pozor! Platí to i v negativním případě. Také negativní myšlenky chtějí být upevněny. Máte také zkušenosti se silou myšlenky?

Spustit audio