V Poradně jsme si posvítili na potraviny
Jaké nešvary objevili inspektoři při kontrolách potravin a pokrmů? Víte, jak reklamovat nekvalitní jídlo? A jak se v zimě správně skladují brambory?
Na všechny tyto otázky odpovídali hosté naší rozhlasové Poradny. Do vysílání jsme pozvali Janu Pospíšilovou a Jindřicha Smičku ze Státní a zemědělské potravinářské inspekce.
Rozhovor plný užitečných rad a informaci uslyšíte v záznamu naší Poradny – viz odkaz ‚Přehrajte si celý příspěvek‘.
Téma příští Poradny
zabezpečení majetku. Vypáčené zámky, rozbitá okna nebo vybílené sklepy, to bývají noční můry těch, kdo se chystají na čas opustit svůj dům nebo byt. Odborníka z VŠB-TU Ostrava se bude na rady a tipy ptát Zdislava Mochová. A jako vždy je prostor i pro vaše otázky - napište na poradna.ostrava@rozhlas.cz, v době vysílání volejte 596112266.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka