Čtyři barvy klavíru ze Studia 1

23. září 2010

Český rozhlas Ostrava vás srdečně zve do Studia 1 na sérii čtyř koncertů s názvem: Čtyři barvy klavíru. Postupně vám nabídneme klasiku, blues, šanson a jazz. Touto sérií pokřtíme náš nový mistrovský nástroj ve Studiu 1 a vy můžete být u toho. Všechny koncerty si také můžete naladit na našich rozhlasových frekvencích.

ČTYŘI BARVY KAVÍRU
KLASIKA - 17. října ve 20 hodin se můžete zaposlouchat do klavírního recitálu Ivo Kahánka. Koncert vysílá také v rámci Studia Live ČRo 3 Vltava.
BLUES - 21. října v 18 hodin na vás ve Studiu 1 čeká Jan Spálený a ASPM. Vystoupení odvysíláme ze záznamu 23. října v čase 18:05 - 19:00.
ŠANSON - 25. října v 18 hodin vystoupí Chantal Poullain a Orchestr divadla šansonu. Koncert vysíláme v přímém přenose.
JAZZ - 26. října v 18 hodin zahraje Trio Emila Viklického. Vysíláme v přímém přenose.

Čtyři barvy klavíru

Vstupenky (jednotlivé koncerty 80 Kč, permanentka 250 Kč) můžete získat v recepci Českého rozhlasu Ostrava a v Městském informačním servisu, nebo si koncerty nalaďte na frekvencích Českého rozhlasu Ostrava.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.