Městské kluziště ve Frenštátě pod Radhoštěm zahájí v pátek provoz

6. prosinec 2022 11:29

Městské kluziště ve Frenštátě pod Radhoštěm na Novojičínsku zahájí v pátek provoz. Bruslit se bude obvykle ve všední dny od 08:00 do 20:00 a o víkendech od 08:00 do 17:30, dospělí zaplatí za hodinu a půl bruslení 70 a děti 45 korun. O vánočních svátcích bude provoz v prázdninovém režimu, sdělila mluvčí frenštátské radnice Iva Vašendová.

„Bohužel jsme byli nuceni posunout termín zahájení sezony o několik dní. Důvodem je zanedbaný problém, technologicky špatně vyřešený podklad ledové plochy, který se projevuje zvlněným podkladem. Řešíme reklamaci, která nebyla opakovaně odstraněna. Podařilo se nám však najít postup, který nám umožní plochu zaledovat a nabídnout našim občanům oblíbenou zimní sportovní aktivitu i v této sezoně,“ uvedl frenštátský starosta Jan Rejman (Změna pro Frenštát).

Zájemci si u kluziště budou moci brusle půjčit nebo nechat nabrousit. Broušení bude k dispozici v úterky a čtvrtky od 15:00 do 17:00 a v soboty od 09:00 do 12:00. Provoz kluziště letos zpestří dvě Ice party, které se budou konat 17. a 28. prosince jako součást Frenštátských Vánoc.

Aktuální informace o kluzišti najdou zájemci na internetových stránkách správy městských sportovních zařízení nebo na webu města.

zdroj: ČTK
Spustit audio

Související