Na festivalu taneční hudby Beats for Love vystoupí Robin Schulz

13. únor 2019 00:10

Na ostravském festivalu taneční hudby Beats for Love se letos v červenci představí německý DJ a producent Robin Schulz. Přijede i nizozemské duo vystupující pod názvem Chocolate Puma, oznámil v úterý za pořadatele Kamil Rudolf. Přehlídka se v Dolních Vítkovicích uskuteční od 3. do 6. července.

Na hlavní multižánrové scéně bude Robin Schulz jednou z hlavních hvězd. Německý DJ a producent je na 60. místě v žebříčku DJ Mag Top 100 DJs.

Známý je především díky svým remixům na skladby Prayer In C a Waves, která byla nominována na Grammy, a také skladbě Sugar. „Tato světová hvězda zahraje hned úvodní den festivalu,“ řekl Rudolf.

V létě podle něj do industriálního areálu dorazí i nizozemský projekt Chocolate Puma. „Na scéně působí bezmála dvacet let a na svém kontě má duo producentů více než 400 skladeb,“ uvedl Rudolf. Na festivalu podle něj vystoupí i americký DJ Jauz, který je známý širokým multižánrovým záběrem.

Festival Beats for Love letos nabídne více než 400 umělců z celého světa, kteří vystoupí na 13 pódiích. Návštěvnost překračuje v posledních letech 40.000 lidí.

zdroj: ČTK
Spustit audio