O soutěži Léto v lázních

Poslouchejte regionální stanice Českého rozhlasu, soutěžte a zažijte Léto v lázních.

Vyhrávat poukazy na lázeňské pobyty můžete v průběhu celého července a srpna v rámci Léta v lázních. Příležitost získat voucher máte hned několikrát do týdne, a to prostřednictvím telefonické nebo SMS soutěže.

Telefonická soutěž

Vyhrát poukaz do lázní můžete také zodpovězením soutěžní otázky, kterou uslyšíte každý všední den v 9:45 ve vysílání všech regionálních stanic Českého rozhlasu. Tato část soutěže probíhá telefonicky. Po vyhlášení otázky mohou účastníci soutěže volat na telefonní číslo 731 800 900 (cena 1 minuty je dle tarifu volajícího do sítě mobilního operátora O2 Czech Republic a. s.). V pořadí první volající je spojen s moderátorem, a pokud odpoví na danou vědomostní otázku správně, získává výhru v podobě poukazu na lázeňský pobyt pro 2 osoby. Pokud odpověď na položenou otázku není správná, možnost zúčastnit se soutěže má v pořadí druhý volající.

Pořad Léto v lázních s telefonickou soutěží je vysílán regionálními stanicemi Českého rozhlasu následovně:

premiéra každý všední den 9:45 - 10:00 (ČRo Brno; ČRo České Budějovice; ČRo Hradec Králové; ČRo Karlovy Vary; ČRo Liberec; ČRo Olomouc; ČRo Ostrava; ČRo Pardubice; ČRo Plzeň; ČRo Region; ČRo Sever; ČRo Vysočina; ČRo Zlín)

SMS soutěž

V pořadu Výlety probíhá soutěž formou SMS. Pro každý víkend je vyhlášena jedna soutěžní otázka, která zazní v pořadu v sobotu i v neděli, a dvě možné odpovědi ve formě A nebo B. Do soutěže je možné se zapojit odesláním odpovědi na soutěžní otázku prostřednictvím SMS. Textová zpráva musí být ve tvaru Vylety (mezera) A nebo B (mezera) jméno, příjmení, adresa a musí být odeslána na číslo 900 11 04, a to do nedělní půlnoci. Službu technicky zajišťuje společnost ATS Praha, cena jedné SMS je 4 Kč. Soutěžícím je zasílána potvrzující SMS o přijetí odpovědi.

Pořad Výlety je vysílán regionálními stanicemi Českého rozhlasu následovně:

premiéra každou sobotu a neděli od 13:04 (ČRo Brno; ČRo České Budějovice; ČRo Hradec Králové; ČRo Karlovy Vary; ČRo Liberec; ČRo Olomouc; ČRo Ostrava; ČRo Pardubice; ČRo Plzeň; ČRo Region; ČRo Sever; ČRo Vysočina; ČRo Zlín)

Partneři

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.