Páteční Noční linka: Vozíte si z dovolené suvenýry?

5. červenec 2019

Máte doma nějakou věc, která vám připomíná vaše cesty? Jaký nejzajímavější a nebo neobvyklý suvenýr jste si dovezli? Možná i nějaký nechtěný? Co vám dodnes připomíná vaši dovolenou - jaký suvenýr? 

Patříte mezi sběratele suvenýrů v podobě různých drobností: kamenů, magnetek, turistických známek a nebo co jiného jste si koupili na památku a je to vaší srdeční záležitostí? Nebo spíš než suvenýry sbíráte zážitky?

Dovolená, to je radost, zážitky a také spousta pozorností, zajímavých dárků a suvenýrů, které nám připomínají místo, kde jsme rádi byli.

O tom, co všechno jste si kdy dovezli z vaší dovolené si budete povídat s moderátorem Karlem Sladkým. On sám má doma zajímavé suvenýry z Řecka v podobě opracovaných kamenů. Z jednoho šikovný Řek vytvořil hodiny na baterii a na dalších jsou výjevy bohů z řecké mytologie.

A co hezkého, zajímavého a nebo zvláštního jste si dovezli vy? O zajímavé zážitky a suvenýry určitě nebude v Noční lince nouze. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat Karlovi Sladkému přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio