Šéfkuchař Jan Kostka ctí osvědčené recepty své babičky, zároveň je ale otevřený moderním variantám vánočního menu
22. prosinec 2020
Hrachovka, smažený kapr a bramborový salát s majonézou. Tato česká klasika stále ještě kraluje štědrovečernímu stolu ve většině našich domácností.
Nedá na ni dopustit ani host naší předvánoční Poradny, šéfkuchař Jan Kostka. Ctí osvědčené recepty své babičky, zároveň je ale otevřený moderním variantám klasického vánočního menu. A kromě toho, že mu to jde dobře u sporáku, umí o jídle i velmi zajímavě vyprávět.
Mohlo by vás zajímat
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka


Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.