Šéfkuchař Jan Kostka ctí osvědčené recepty své babičky, zároveň je ale otevřený moderním variantám vánočního menu

22. prosinec 2020

Hrachovka, smažený kapr a bramborový salát s majonézou. Tato česká klasika stále ještě kraluje štědrovečernímu stolu ve většině našich domácností.

Nedá na ni dopustit ani host naší předvánoční Poradny, šéfkuchař Jan Kostka. Ctí osvědčené recepty své babičky, zároveň je ale otevřený moderním variantám klasického vánočního menu. A kromě toho, že mu to jde dobře u sporáku, umí o jídle i velmi zajímavě vyprávět.

autor: Eva Panošová
Spustit audio

Mohlo by vás zajímat

Nejposlouchanější

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.