Šéfkuchař Jan Kostka ctí osvědčené recepty své babičky, zároveň je ale otevřený moderním variantám vánočního menu

22. prosinec 2020

Hrachovka, smažený kapr a bramborový salát s majonézou. Tato česká klasika stále ještě kraluje štědrovečernímu stolu ve většině našich domácností.

Nedá na ni dopustit ani host naší předvánoční Poradny, šéfkuchař Jan Kostka. Ctí osvědčené recepty své babičky, zároveň je ale otevřený moderním variantám klasického vánočního menu. A kromě toho, že mu to jde dobře u sporáku, umí o jídle i velmi zajímavě vyprávět.

autor: Eva Panošová
Spustit audio

Související

  • Kapr na medu a Pikantní losos

    Ve znamení ryb se tentokrát odehrává náš pravidelný magazín o zajímavých receptech, ve kterém jsme se vydali do restaurace Rybí dům v Chotěbuzi. Mnohým tak jistě na...