Soutěžíme o vstupenky na koncert festivalu Jazz Open Ostrava 2023

11. červen 2023

Ostrava hostí již 17. ročník Jazz Open. V průběhu června se můžete těšit na celou řadu koncertů. Jeden z nich budeme hostit v našem Studiu 1. My pro vás ale máme soutěž o vstupenky na finální koncert festivalu.

Velkolepý finální koncert tohoto mezinárodního festivalu jazzové hudby se uskuteční ve čtvrtek 22. června v areálu Slezskoostravského hradu od 19:00. Těšit se můžete na NaOddBeat, The Next Movement a Dirty Loops.

Od středy 14. června do pátku 16. června poslouchejte pozorně naše vysílání. Až uslyšíte soutěžní signál, neváhejte zavolat do studia na číslo 596112266. První volající získá 2 vstupenky na zmiňovaný koncert na Slezskoostravském hradě. Kdo nestihne soutěž ve vysílání, nezoufejte. O další vstupenky budete moci soutěžit také na našem facebooku.

A ještě přidáme pár informací ke koncertu, který se odehraje ve Studiu 1 Českého rozhlasu Ostrava. Bude v pátek 16. června. Od 19:00 vystoupí ostravská jazzová legenda Boris Band Combination s hostem Jiřím Haladou (saxofon), Kristýnou Sibinskou (bicí), Michalem Žáčkem (saxofon) a dalšími známými jmény.

Koncert poběží živě ve vysílání Českého rozhlasu Ostrava a také na rozhlasovém kanále YouTube. Sledujte náš web a budete v obraze.

Michal Žáček (a Jenny Krompolc)
Kristýna Sibinská
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka