Středeční Noční linka: Zdraví na talíři
Jídlo a stravování hrají v našich životech klíčovou roli – živí nás, ale také nám přinášejí radost a energii. Mnozí z nás hledají způsoby, jak zlepšit své stravovací návyky a cítit se lépe.
Každý z nás má svou vlastní cestu k zdravějšímu životnímu stylu, ať už jde o vyzkoušení různých diet jako keto, paleo, veganská nebo jiné. Jaké diety jste zkusili a jaký měly vliv na vaše zdraví a pohodu?
Máte nějaké oblíbené recepty na zdravé jídlo, které vám pomohly udržet se v kondici, a jak je připravujete? Jak se vám daří zvládat chutě na sladké a co vám pomohlo najít rovnováhu? Jaké změny ve stravování vám přinesly pozitivní výsledky? Sdílejte své příběhy a rady – vaše zkušenosti mohou být cennou inspirací pro ostatní, kteří hledají cestu k lepšímu zdraví a pohodě.
Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!
Související
-
Recept na Vizovické pečivo: mouka, voda, čas a šikovné ruce
Tradiční Vizovické pečivo se sice nejí, zato je krásné a plné symboliky. Jde o takzvané obřadní pečivo a ve Vizovicích se traduje 36 vzorů.
-
Jablečný koláč s poznámkou „Tomovi chutnalo“ nebo „přisladit“. Recept z kuchařky Marie Baťové
Zajímá vás, co rád jedl Tomáš Baťa? Český rozhlas Zlín nahlédl do soukromí jeho kuchyně. Podnikatelova manželka Marie Baťová byla výborná kuchařka.
-
Vlhký čokoládový dort bez mouky
Tento týden potěšíme v Apetýtu ty z vás, kteří si při vaření a pečení nejraději vystačí s minimem surovin.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka