Tenista Jiří Veselý si otestoval nového tréninkového parťáka – zpěváka Miraie Navrátila

29. duben 2020

Tenista Jiří Veselý má za sebou netradiční tréninkový zápas. Českou jedničku prověřil zpěvák Mirai Navrátil. Oba se velmi dobře znají, protože spolu na kurtech soupeřili v mládežnických kategoriích. Teď si proti sobě zahráli ve Frýdku-Místku, tedy v Miraiově domácím prostředí.

„Na těchto kurtech jsem vyrůstal. Vzhledem ke karanténě máme teď volněji, tak jsme si napsali, že si uděláme takový sportovní den. Byli jsme na golfu, jdeme si pinknout. Kdysi jsem tenis hrál, dokonce jsme se potkali i na některých republikových turnajích, ale Jirkovi to jde o chlup líp,“ chválí Mirai svého dlouholetého kamaráda.

Komplimenty ale nešetřila ani současná česká tenisová jednička. „Hráč to býval dobrý, hrával na republikové úrovni. Vzpomínáme na ty roky, kdy jsme spolu hrávali. Jsem rád, že jsme se po delší době znovu sešli a můžeme si zahrát a pokecat, což je super,“ dodal Jiří Veselý.

Pro českého profesionálního tenistu bylo přátelské utkání ve Frýdku-Místku příjemným zpestřením současného programu, který zatím tvoří jen tréninky. „Trénovali jsme omezeně, protože naše sezóna začne nejdříve 13. července, takže není kam pospíchat. Mám tak aspoň více času na sebe, na kamarády,“ dodal Veselý.

V přátelském singlu nakonec navzdory všem očekáváním zvítězil Mirai, místo trofeje dostal od svého hvězdného soupeře čtyři rakety, tenisovou omotávku a výplety.

Spustit audio