Carminu Buranu nebo Čaj o páté nabízejí Tipy pro volný čas

13. leden 2017
Dobré dopoledne , Dobré dopoledne

Příznivci muziky na pomezí rocku a popu si dnes přijdou na své v ostravském klubu Parník. Zahraje tam totiž místní kapela Sunny Flower. Jejich koncert začíná v 19:00.

Zcela jinému hudebnímu žánru bude patřit dnešní večer v klubu Hudební Bazar v Ostravě. Ludmila Zálesná a Studio Heřmánek navodí prostřednictvím písniček atmosféru První republiky. Začátek koncertu je ve 20:00.

A do třetice hudební pozvání na Novoroční koncert Janáčkovy filharmonie Ostrava. Na programu je Carmina Burana Carla Orffa. Koncert začíná v 19:00 ve společenském sále Domu kultury města Ostravy.

Opravdové kamarádství je nade vše. To je hlavní téma nové hry, kterou nastudoval amatérský divadelní soubor Šmíry z Frýdku-Místku. Její název zní Kryt, aneb kamarádi na život a na smrt a vy ji můžete dnes v premiéře vidět v Divadle Čtyřlístek ve Frýdku-Místku od 18:00.

A konečně ve Frýdku-Místku si dnes můžete také zatančit. Zejména pro seniory je určen dnešní Čaj o páté v Lidovém domě. Ponese se v maškarním duchu, proto si nezapomeňte vzít nějakou tu masku. Začátek je v 17:00.

Spustit audio