Chovatelský guláš

11. listopad 2018
Vařte s námi
Podcasty, rozhovory, příběhy Další podcasty, rozhovory a příběhy K přípravě ovesné kaše je z nutričního hlediska výhodnější použít mléko než obyčejnou vodu

Šestnáct kilogramů masa na gulášek pro návštěvníky velké výstavy okrasného ptactva a exotů, která se každý rok začátkem podzimu  koná v Bohumíně-Skřečoni.

To je nabídka pro labužníky, kteří obvykle spojí lásku k ptáčkům s láskou k jídlu. A my vás teď seznámíme s nadšenou kuchařku Karin Čorbovou, která s dalšími manželkami a maminkami chovatelů speciální chovatelský guláš připravuje.

autor: Artur Kubica
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Lidský faktor jsem znal jako knížku, ale teprve s rozhlasovým zpracováním jsem ho dokonale pochopil...

Robert Tamchyna, redaktor a moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Lidský faktor

Lidský faktor

Koupit

Točili jsme zajímavý příběh. Osoby, které jsme hráli, se ocitaly ve vypjatých životních situacích, vzrušující práce pro herce a režiséra. Během dalšího měsíce jsme Jiří a já odehrané repliky svých rolí žili. Fantasmagorické situace posledního dílu příběhu se staly naší konkrétní každodenností. V srpnu Jiří Adamíra zemřel. Lidský faktor byla naše poslední společná práce.“ Hana Maciuchová