Doba je velmi rychlá a je obtížné být dobrou maminkou, pracovat i dobře vypadat, říká Klára Oltová

11. květen 2024

Magazín o zdravém životním stylu. Poslouchejte Šarm:

  • 01:18 Rozhovor s herečkou Klárou Oltovou nejen o módě
  • 05:34 Módní trendy a rady, jak pečovat o oblečení, aby bylo stále krásné
  • 10:11 Vezmeme vás na natáčení filmu s názvem První hvězda
  • 13:24 Seriál o novinkách v estetické medicíně představí tzv. stimulátory kolagenu 
  • 18:30 Rady houslisty Pavla Šporcla jak nastartovat své tělo a získat energii na celý den
  • 22:25 Jak můžete hlasovat ve 28. ročníku ankety Šarmantní osobnost roku

S herečkou Klárou Oltovou jsme si nedávno povídali o její herecké a rozhlasové práci, ale také o jejích radostech života, mezi které patří i její dva synové. Nedošlo už ale na téma, které mají ženy velmi rády, a to je móda. A tak Pavla Kindernayová využila krátké chvíle při natáčení četby u nás v rozhlasovém studiu a zeptala se.

Čtěte také

Co vy a móda? Ráda se pěkně oblékáte a experimentujete v módě?
Jsem žena, takže záliba v módě by byla, ale není na to moc času. Ale vzhledem ke své profesi herečky, tak kamkoliv člověk přijde, měl by být upravený. V tom mi velmi pomáhá má kamarádka, módní návrhářka Gábina Páralová. My se máme moc rády jako lidé, ale velmi to funguje i v našich profesních rovinách.

Zkrátka doba je velmi rychlá a je obtížné stihnout být dobrou maminkou, létat do divadla, do rozhlasu, na dabing, a současně splňovat to, co se očekává. Že když člověk někam přijde, tak by měl dobře vypadat. V tom mi právě Gábina velmi pomáhá.

Díky ní nemusím trávit čas někde ve městě a shánět na sebe věci. Zavolám jí, řeknu, že mne čeká taková a taková akce, potřebuji něco na sebe a ona to profesionálně zařídí. Já bych to nikdy takto dobře neuměla, protože prostě na to nemám čas.

Čtěte také

Zmiňovala jste očekávání, podřizujete se jim? Někdy lidé mívají od profesionálů velká očekávání?
Ne, já to nevnímám nijak extrémně. Je to jen můj pocit, že když jde člověk na nějakou akci, kde budou fotoaparáty a kamery, tak by se tomu měl nějak přizpůsobit. Měl by udělat dobrý dojem.

Máte nějaké své oblíbené barvy nebo opravdu vše necháváte v rukou profesionálů?
Já to nechávám dost v rukou kamarádky Gábiny, Teď na jaro mi momentálně navolila béžovou a šedou barvu. Jejich ladění. Ona je moc šikovná a umí pro člověka zvolit i takovou barevnou kombinaci, kterou by si třeba sám nevybral. Což si myslím, že je skvělé, protože dá člověka jinou energii.

Čtěte také

Nosíte raději šaty nebo kalhoty a tričko?
Já v tomto nemám žádné preference. Ideální je to střídat.

A co strava? Dodržujete nějaká pravidla zdravého životního stylu?
Tak, měla bych se tomu pověnovat. Ale je pravda, že doma hodně vařím. Tedy i když mám pocit, že se zdravé výživě nijak speciálně nevěnuji, tak když potom hovořím třeba s nějakým profesionálem v tomto oboru, jak mi říká, vy ale Klárko jíte zdravě, protože nekupujete nějaké polotovary.

Vaříme si doma, takže vlastně jíme dobře. Ale není to nic, čemu bych se nějak extrémně věnovala.

To vše a ještě mnohem víc v magazínu o životním stylu Šarm v sobotu po 18 a neděli po 11 hodině. Na setkání s vámi se těší Lada Klokočníková.

Spustit audio

Související