Láska. Vybíráme z alba Aničky a Kuby Horákových Pro nás - pro děti

11. srpen 2023

Písniček o lásce bylo napsáno nepočítaně. Přidat k tisíckrát omílanému tématu něco nového se povede jen málokomu. Vím o někom, kdo to dokázal. Jmenuje se Kuba Horák a natočil album se svou malou dcerou Aničkou.

Nahrávka se jmenuje Pro nás - pro děti a najdete na ní deset nádherných písniček, které si mohou zpívat děti i dospělí. Jedna z nich je o lásce, ale z takového úhlu, že se u toho pobavíte, zasmějete, rozněžníte, dojmete i nadchnete.

Je to prostě jedna z nejpěknějších písní, které lze v současné době slyšet. Svůj díl na tom má sametový hlásek Aničky, vlídná atmosféra a melodicky návykový refrén.

Písničku můžete najít i na starším albu Kuby Horáka s názvem Kluk z Husovky. Vřele doporučuji si tuto nahrávku najít a porovnat.

Album Pro nás - pro děti je svým způsobem terapie pro nás dospělé. Kdo si hraje, nezlobí. A v hudbě je prostor na hrátky nekonečný.

Z půvabného alba Aničky a Kuby Horákových uvádíme písničku s názvem Láska. Příjemný poslech Českého rozhlasu Ostrava vám přeje Milan Bátor.

autor: Milan Bátor
Spustit audio

Související