Literatura, výstava, divadlo. Tipy pro volný čas

9. leden 2017
Dobré dopoledne , Dobré dopoledne

Literární dílo spisovatele Arnošta Lustiga si dnes můžete připomenout v Novém Jičíně. V rámci série scénických čtení se seznámíte s jednou z jeho posledních knih, nazvaných Láska a tělo. Pořad začíná ve 20 hodin v sále Beskydského divadla.

V Odrách jste zase zváni na slavnostní novoroční koncert Moravského klavírního tria. Ke spolupráci si přizvali operní sólisty, a tak se můžete těšit na výběr nejznámějších operních árií a duet. Koncert začíná v sále Dělnického domu v 18 hodin.

Od dnešního dne si také můžete prohlédnout novou výstavu ve vestibulu Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě. Je nazvána Hurvínek a ti druzí a prostřednictvím knižních titulů seznamuje zájemce s bohatým světem českého loutkářství.

A pokud byste dnes rádi do divadla a při tom se i skvěle pobavili, pak zamiřte do ostravského Divadla Antonína Dvořáka. Od půl sedmé tam dávají komedii o nejtragičtější operní zpěvačce všech dob inspirované skutečnou postavou ženy, která zpívala falešně. Sama to však neslyšela. Název? Je úchvatná!

Spustit audio