Naďa Čvančarová

editorka

Zodpovídám za obsah vysílání. Plánuji, co, kdy a jak se bude vysílat.

Co v rozhlase dělám:
Redaktorská práce obnáší od všeho trochu - od výjezdů a výšlapů do nejrůznějších končin, přes dlouhé hodiny u počítače a telefonu, po především spoustu rozhovorů s často neobyčejně obyčejnými lidmi. V současně době se zaměřuji především na témata sociální, seniorská, společenská, zdravovědná a kulturní. Mimo jiné připravuji pořady Křížem krajem, Česko - země neznámá nebo Lékárna. 

Jak jsem se k této práci dostala:
V roce 1996 jsem přišla do tehdejší zpravodajské redakce na malou obhlídku ... a velmi brzy se do mě rozhlasové vlny zaťaly svými drápky...

Co považuji za rozhlasová "nej" v mé práci:
Má rozhlasová nej jsou především lidé, před mikrofonem i za mikrofonem, které jsem během těch let v té souvislosti potkala. Inspirativní, vzdělaní, nadaní, výjimeční, výstřední, veselí, smutní, nenápadní i málomluvní, zkrátka různí, takže žádná nuda. Člověk tím i sám sobě pořád nastavuje zrcadlo.

Dosavadní kariéra:
Dělala jsem dříve ledacos - od šití péřových spacáků, až po práci v kabelové televizi. Nejlepší je mít práci pro obživu i pro radost, a taky aby měla smysl i pro druhé. Pedagogem jsem se navzdory vzdělání nestala, rádio prostě miluji víc.

Co jsem ochotna na sebe prozradit:
Žiju ve městě, které občas ráda opouštím, pěstuju dlouholetá přátelství a jsem za ně vděčná. Nabíjí mě slunce a teplo. Obdivuji umění a přírodu. A jako Blíženec mám ráda společnost i samotu, cesty i domov, pohyb i klid, v rozmanitosti je krása...

 

Telefon: 221 555 625

Všechny články

Stránky

Sledujte nás

Kolegové