Tipy pro volný čas vás zavedou až mezi lidojedy

11. leden 2017
Dobré dopoledne , Dobré dopoledne

Naše dnešní nabídka vás zavede do Bohumína, Vratimova, Bílovce a Ostravy. Pozvánky se týkají koncertů, kina a také cestovatelské přednášky.

V Bohumíně jste dnes zváni na novoroční koncert. O příjemnou a noblesní zábavu se postará dámské trio Musica Dolce Vita. Vybrané skladby pro harfu, flétnu a mezzosoprán budou znít sálem kina K3 od 19:00.

A do kina se dnes můžete vydat třeba i ve Vratimově. Muž jménem Ove, to je název švédského komediálního snímku s trochu bizarním tématem - sebevraždy. V rámci filmového klubu jej uvidíte od 19:00.

Kulturní centrum Bílovec dnes hostí cestovatele Tomáše Kubeše. Ten bude vykládat o svém dobrodružství mezi posledními lidojedy na této planetě. Pořad s názvem Papu Papua začíná v 18:00.

Koncert pro Rudolfa Bernatíka

Tři Lukášové – Vondráček, Michel a Poledna, se dnes představí ve společenském sále Domu kultury města Ostravy. Tito tři významní čeští klavíristé zahrají k uctění životního jubilea profesora Rudolfa Bernatíka. Na programu stojí mimo jiné Janáčkův Zápisník zmizelého, či Slavického sonáta Zamyšlení nad životem. Koncert začíná v 19:00.

Spustit audio