Tipy pro volný čas: Ve Fiducii pokřtí román Ladislava Vrchovského

24. leden 2017
Dobré dopoledne , Dobré dopoledne

Kulturní dům Trisia v Třinci dnes zve všechny milovníky divadla na představení Vím, že víš, že vím. Komedie o soukromém detektivovi a tajemství ve zdánlivě banální rodině v hlavních rolích se Simonou Stašovou a Vladimírem Dlouhým začíná v 19 hodin.

Fotografické ohlédnutí za uplynulým rokem, kulturními akcemi a životem ve městě, dnes začíná v Bruntále. Na vernisáž této výstavy jste zváni do městského divadla na 17. hodinu.

V Ostravě dnes pokřtí svou novou knihu publicista a divadelní kritik, Ladislav Vrchovský. Román Z podzemí ke slunci vykresluje život muže v době komunismu, od dospívání na Valašsku až po práci v hutích a dolech na Ostravsku. Křest knihy je naplánován na 18. hodinu v klubu Fiducia.

Na koncert plný domácích i světových hitů v podání Ostravského dixielandu jste dnes zváni do ostravského klubu Parník. Začátek je v 19 hodin.

O hodinu dříve, tedy v šest večer, začíná v klubu Atlantik rovněž v Ostravě projekce německého snímku nazvaného 10 miliard na talíři. Film klade otázku, zda lidstvo nestojí na pokraji potravinové katastrofy.

Spustit audio