Ewa Farna je světová a nedostižná, ačkoli zůstává svá

12. srpen 2024

Lidé ve znamení lva mají ve vínku přirozenou autoritu a velké charisma. Jsou to rození vůdci, kteří jsou rádi středem pozornosti. Řekl bych, že tyto vlastnosti platí na zpěvačku Ewu Farnou, která právě dnes slaví své narozeniny.

Eva je lvice jako vyšitá, temperamentní, průbojná, energická a vyrovnaná dáma, která se dokázala vyrovnat s invektivy bulváru a našla svou vlastní cestu, na níž je prostě bezkonkurenční. To se ukázalo na posledním skvěle přijatém albu Umami, za které Farna získala cenu Anděl a další tři nominace. Své spanilé tažení Ewa potvrdila v loňském roce, kdy se stala absolutní vítězkou ankety Český slavík.

Farna je prostě bezkonkurenční zpěvačka a v populární hudbě dávno překročila hranice tuzemské hudby. Je úplně jedno, že zpívá i nadále česky a evidentně na tom nehodlá nic měnit. Vším ostatním je Ewa Farna světová a nedostižná. Ačkoli zůstává svá.

K narozeninám jí přejeme, ať je stále tou zdravou, hravou a rázovitou holkou z Třince, jejíž hlas nemá žádné zábrany. Příjemný poslech Českého rozhlasu Ostrava vám přeje Milan Bátor.

autor: Milan Bátor
Spustit audio