Policie pátrá po pohřešované důvěřivé dívce z Krnova

1. červen 2009
Zprávy , Zprávy

Severomoravští policisté stále bezúspěšně pátrají po jednadvacetileté dívce z Krnova. Kriminalisté mají podezření, že Adriana Šabová může být využívána k páchání trestné činnosti, nebo k prostituci. Podle zjištění policistů jde totiž o velmi naivní a důvěřivou dívku.

Pohřešování jednadvacetileté Adriany Šabové z Krnova oznámili její rodiče v prosinci roku 2007 v Praze s tím, že s ní naposledy hovořili telefonicky dne 15. 9. 2007.

"Dívka odešla z domova po rozepři se sourozencem. Poté se zdržovala u svého přítele v Ostravě, se kterým se však rozešla a podle zjištěných skutečností odjela s mužem pravděpodobně z Brna, se kterým se seznámila na diskotéce v Ostravě. Od té doby v podstatě o sobě nepodala žádnou zprávu," upřesnila mluvčí severomoravské policie Soňa Štětínská.

Adriana Šabová je vysoká 170 centimetrů, střední postavy. Má hnědočerné středně dlouhé rovné vlasy (v současné době může být ostříhaná), oválný obličej, zelené oči. Dívka má pomalou chůzi. Zvláštní znamení: tři malé jizvy na břichu po operaci slepého střeva.

"Občané mohou jakékoli informace k uvedené osobě volat na přímo policistům zabývajícím se pátráním z Územního odboru služby kriminální policie a vyšetřování Bruntál, tel. 974 731 613, 336. Informace je možné sdělit i na bezplatnou policejní linku 158 nebo na nejbližší policejní služebně," dodala mluvčí.

autoři: ada , tif
Spustit audio