Dobrůtky

18. prosinec 2010

Během svátečních dnů jistě budeme mnozí z nás chtít uctít naše blízké a známé něčím trochu výjimečným, tedy i jídlem, které nemíváme na stole každý den. V předvánočních Dobrůtkách vám proto nabídneme pečenou srnčí kýtu s brusinkovou omáčkou a špekovými knedlíky. Pro recept se tentokrát vydá Naďa Čvančarová za kuchařem Lukášem Slípkem do restaurace Třebovický mlýn. Dobrůtky poslouchejte v sobotu po 11. hodině.

autor: čan
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Mimozemští roboti, červí díry, kosmické elektrárny... je lepší být ve střehu.

Tomáš Vacek, vedoucí Programu celoplošné stanice

Tomáš Vacek

Komplet 3CD Vladana a Prasopes

Koupit

Co se stane, když se desetiletá holka rozhodne být intergalaktickou strážkyní? Sci-fi seriál o útěku z domova, vzpouře strojů a přátelství s jedním zvláštním kouzelným zvířetem.