Dobrůtky
18. prosinec 2010
Během svátečních dnů jistě budeme mnozí z nás chtít uctít naše blízké a známé něčím trochu výjimečným, tedy i jídlem, které nemíváme na stole každý den. V předvánočních Dobrůtkách vám proto nabídneme pečenou srnčí kýtu s brusinkovou omáčkou a špekovými knedlíky. Pro recept se tentokrát vydá Naďa Čvančarová za kuchařem Lukášem Slípkem do restaurace Třebovický mlýn. Dobrůtky poslouchejte v sobotu po 11. hodině.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Mimozemští roboti, červí díry, kosmické elektrárny... je lepší být ve střehu.
Tomáš Vacek, vedoucí Programu celoplošné stanice


Komplet 3CD Vladana a Prasopes
Co se stane, když se desetiletá holka rozhodne být intergalaktickou strážkyní? Sci-fi seriál o útěku z domova, vzpouře strojů a přátelství s jedním zvláštním kouzelným zvířetem.