Dobrůtky

18. prosinec 2010

Během svátečních dnů jistě budeme mnozí z nás chtít uctít naše blízké a známé něčím trochu výjimečným, tedy i jídlem, které nemíváme na stole každý den. V předvánočních Dobrůtkách vám proto nabídneme pečenou srnčí kýtu s brusinkovou omáčkou a špekovými knedlíky. Pro recept se tentokrát vydá Naďa Čvančarová za kuchařem Lukášem Slípkem do restaurace Třebovický mlýn. Dobrůtky poslouchejte v sobotu po 11. hodině.

autor: čan
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Tohle není povídání na dobrou noc, k zamyšlení určitě.

moderátor Jan Pokorný

tata.jpg

Tata a jeho syn

Koupit

Autorské povídky známého divadelníka a spisovatele A. G. v jeho vlastním podání. Tata a jeho syn je sbírkou úsměvných příběhů na motivy skutečných událostí, ovšem ve skutečných kulisách a především ve skutečné době.