Dobrůtky
18. prosinec 2010
Během svátečních dnů jistě budeme mnozí z nás chtít uctít naše blízké a známé něčím trochu výjimečným, tedy i jídlem, které nemíváme na stole každý den. V předvánočních Dobrůtkách vám proto nabídneme pečenou srnčí kýtu s brusinkovou omáčkou a špekovými knedlíky. Pro recept se tentokrát vydá Naďa Čvančarová za kuchařem Lukášem Slípkem do restaurace Třebovický mlýn. Dobrůtky poslouchejte v sobotu po 11. hodině.
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor

Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.