Dobrůtky

29. leden 2011

Společně s šéfkuchařem Jakubem Řičicou z restaurantu Demínka budeme v posledních lednových Dobrůtkách připravovat oběd podle receptu z jižních Čech, respektive z rybníkářské oblasti pánů z Rožmberka. No, a je asi logické, že hlavní surovinou bude tentokrát ryba, přesněji řečeno – kapr. A protože recept pochází z dob našich praprababiček, je docela logické, že se v něm neobjedeme ani bez medu. Že vás tato kombinace překvapuje? O výsledku a hlavně postupu vám řekne více Ivana Šuláková v našem pravidelném kulinářském pořadu v sobotu 29. ledna, hodinu před polednem.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.