Dobrůtky
29. leden 2011
Společně s šéfkuchařem Jakubem Řičicou z restaurantu Demínka budeme v posledních lednových Dobrůtkách připravovat oběd podle receptu z jižních Čech, respektive z rybníkářské oblasti pánů z Rožmberka. No, a je asi logické, že hlavní surovinou bude tentokrát ryba, přesněji řečeno – kapr. A protože recept pochází z dob našich praprababiček, je docela logické, že se v něm neobjedeme ani bez medu. Že vás tato kombinace překvapuje? O výsledku a hlavně postupu vám řekne více Ivana Šuláková v našem pravidelném kulinářském pořadu v sobotu 29. ledna, hodinu před polednem.
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka