Jiří Krhut na koncertě, co vás nic nestojí. Soutěžíme o vstupenky na vystoupení populárního baviče

18. červenec 2021

Přijďte se pobavit k nám do Českého rozhlasu Ostrava na koncert populárního ostravského muzikanta, textaře a baviče Jiřího Krhuta. 

Jiří Krhut je ostravský bavič, muzikant a skladatel. Stojí za řadou hudebních projektů, věnuje se psaní písní, scének a skečů. Autorsky se zapsal do tvorby známých českých interpretů (Ewa Farna, Vojtěch Dyk, Marie Rottrová, Štěpán Kozub a další). Je autorem hymny pro český para hokej či písníčky ke kampani Celé Česko čte dětem. S kapelou Nedivoč získal Moravskoslezskou kulturní Cenu Jantar. Loni vydal sólové album Čapkárna.

Právě u nás v rozhlasovém studiu natočil své první sólové album Čapkárna a písně z tohoto alba zazní i při jeho vystoupení.

Jiří Krhut vystoupí společně s Pavlem Sotoniakem ve čtvrtek 5. srpna od 20 hodin v našem Studiu 1. Vstupenky nelze koupit, ale pouze vyhrávat v soutěžích Českého rozhlasu Ostrava.

Pokud uslyšíte z rádia soutěžní signál, volejte číslo 596112266. A když budete nejrychlejší, vyhrajete dvě vstupenky na koncert Jiřího Krhuta. Soutěžit budeme od pondělí 19. července až do neděle 1. srpna.

Záznam vystoupení pak odvysíláme v silvestrovském programu Českého rozhlasu Ostrava.

autoři: Richard Piskala , tif
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.