Dobrůtky: Jelení ragú od svatého Mikuláše
10. leden 2009
Paní Jana Hlaváčková a její kolega Filip Habura byli našimi sobotními odbornými poradci Dobrůtek Českého rozhlasu Ostrava. Autorka pořadu za nimi tentokrát vyrazila do restaurace U svatého Mikuláše v Hati u Hlučína, který provozuje paní Hana Hawliková.
Společně vařili jelení ragú na víně. Chcete-li se dozvědět, jak si můžete tuto zvěřinovou dobrůtku připravit i u vás doma, poslechněte si náš pravidelný kulinářský pořad.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka