Dobrůtky: rybí hody
27. prosinec 2008
Chystáte si už pomalu jídelníček na blížící se období konce letošního roku? Nemáte ještě dost rybího masa, kterého jste si jistě užili o vánočních svátcích a přitom rádi experimentujete? Pak si určitě nenechejte ujít Dobrůtky.
Autorka pořadu Ivana Šuláková tentokrát zamířila mezi experty, kteří fandí rybí kuchyni. Lépe řečeno, natáčela s lidmi, kteří se snaží prosadit do českého jídelníčku více tuzemských ryb, jako jsou například kapr, amur či tolstolobik.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka