Dobrůtky: rybí hody

27. prosinec 2008

Chystáte si už pomalu jídelníček na blížící se období konce letošního roku? Nemáte ještě dost rybího masa, kterého jste si jistě užili o vánočních svátcích a přitom rádi experimentujete? Pak si určitě nenechejte ujít Dobrůtky.

Autorka pořadu Ivana Šuláková tentokrát zamířila mezi experty, kteří fandí rybí kuchyni. Lépe řečeno, natáčela s lidmi, kteří se snaží prosadit do českého jídelníčku více tuzemských ryb, jako jsou například kapr, amur či tolstolobik.

autor: š.iva
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Když vás chytne klasika, nikdy vás už nepustí. I kdybyste se před ní plazili.

Petr Král, hudební dramaturg a moderátor Českého rozhlasu

Nebojte se klasiky!

Nebojte se klasiky!

Koupit

Bum, řach, prásk, křup, vrz, chrum, švuňk, cink. Už chápete? Bicí! Který nástroj vypadá jako obří hrnec ze školní jídelny potažený látkou? Ano, tympán! A který připomíná kuchyňské police? A který zní jako struhadlo? A který jako cinkání skleničkami? A který zní jako vítr?