Dobrůtky: rybí hody

27. prosinec 2008

Chystáte si už pomalu jídelníček na blížící se období konce letošního roku? Nemáte ještě dost rybího masa, kterého jste si jistě užili o vánočních svátcích a přitom rádi experimentujete? Pak si určitě nenechejte ujít Dobrůtky.

Autorka pořadu Ivana Šuláková tentokrát zamířila mezi experty, kteří fandí rybí kuchyni. Lépe řečeno, natáčela s lidmi, kteří se snaží prosadit do českého jídelníčku více tuzemských ryb, jako jsou například kapr, amur či tolstolobik.

autor: š.iva
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka