Těšíme se na vás

28. říjen 2008
Ranní poznámka , Ranní poznámka

Osmadvacátý říjen je dnem, kdy si připomínáme Den vzniku samostatného Československa. V řadě měst a obcí našeho kraje se v této souvislosti konají různé pietní akce. Český rozhlas Ostrava také jednu připravil - nebude ale pietní a zažít se přitom dá i spousta legrace.

0:00
/
0:00

Letošní říjnový svátek připadá na úterý a tak je nasnadě, že si spousta lidí prodloužila víkend a užívá si čtyři dny volna. Pokud k nim patříte i vy a nevíte, co s načatým časem, přijďte k nám do rozhlasu. Právě dnes jsou naše dveře otevřené pro všechny, kteří mají chuť nahlédnout do zákulisí vysílacího studia, zpravodajského newsroomu či míst, kde vznikají koncerty a specializované pořady. Den otevřených dveří pokaždé do Českého rozhlasu Ostrava přivede stovky zvědavců, mezi kterými nechybíte ani vy, naši stálí posluchači. A jak že vás vlastně poznáme? Jednoduše. Vaše zasvěcené otázky, konkrétní jména redaktorů, moderátorů a názvy pořadů vás totiž snadno prozradí. Nevím, jak ostatní kolegové, ale já mívám v podobných okamžicích vždycky ohromnou radost z toho, že se mohu tváří v tvář setkat s někým, kdo nás zná a věnuje nám i svou přízeň. Právě milá slova nebo zasvěcený dotaz přímo od posluchače jsou odměnou, kterou máme šanci dostat právě ve dnech otevřených rozhlasových dveří. Tak tedy, nezapomeňte, dnes začínáme v 10 hodin a jako vždy se na vás moc těšíme.

autor: š.iva
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.