Krkovička s celerem a pomerančovou šťávou

Je to jednoduchý, ale velmi chutný návod, píše nám paní Zdeňka z Havířova-Podlesí o receptu na krkovičku s celerem a pomerančovou šťávou.

Suroviny:
- plátky krkovičky
- cibule
- celer
- pomeranč
- sůl (koření)

Postup:
Plátky libové krkovičky upečeme na cibulce. Asi půl hodiny před dokončením dáme na plátky krkovičky nastrouhaný celer a vše zalijeme sklenkou pomerančové šťávy. Krkovičku necháme dopéct a podáváme s bramborovou kaší.

Přejeme dobrou chuť a paní Zdeňce posíláme odměnu – tričko Ostravské rozhlasové rodinky.

Recepty (nejlépe i s vlastními fotografiemi – za ty je bonusová cena) posílejte Richardu Piskalovi na e-mail richard.piskala@rozhlas.cz, nebo poštou na adresu: Dr. Šmerala 2, Ostrava 702 00 a připište na obálku heslo Ostravská rozhlasová rodinka.