Husa stokrát jinak

Husa patří už mnoho let mezi tradiční české suroviny. Její maso je šťavnaté, křehké a dá se upravovat na mnoho způsobů. Snad právě proto jej má ve svém repertoáru také restaurace Na Záguří v Havířově, kam jsme také vyjeli natočit zajímavý recept. Na místě nás přivítala místní šéfkuchařka Jana Jeřábková a prozradila mimo jiné recept na husu upravenou nasladko.


  • Husa patří už mnoho let mezi tradiční české suroviny. Snad právě proto jej má ve svém repertoáru také restaurace Na Záguří v Havířově, kam jsme také tentokrát vyjeli natočit zajímavý recept - na husu upravenou nasladko.
    (Repríza)
    " style="">
    Husa patří už mnoho let mezi tradiční české suroviny. Snad právě proto jej má ve svém repertoáru také restaurace Na Záguří v Havířově, kam jsme také tentokrát vyjeli natočit zajímavý recept - na husu upravenou nasladko.
    (Repríza)
    " style="">
    Husa patří už mnoho let mezi tradiční české suroviny. Snad právě proto jej má ve svém repertoáru také restaurace Na Záguří v Havířově, kam jsme také tentokrát vyjeli natočit zajímavý recept - na husu upravenou nasladko.
    (Repríza)
0:00
/
0:00


Vzhledem k tomu, že jde o reprízu pořadu z loňského roku, kdy ještě rozhlasové Dobrůtky neměly svou webovou stránku, nejsou k dispozici fotografie a postup k přípravě pokrmu je k dispozici jen ve zvukové podobě - tedy v přiloženém audiosouboru. Děkujeme za pochopení.